آش گزنه مازندران

خبرگزاری فارس مازندران ضمن تبریک ایام نوروز و فرارسیدن سال جدید اقدام به آماده‌سازی مجله نوروزی با عنوان «به وقت مازِرون» کرده که مناسب هم‌استانی‌های عزیز و مسافران محترمی است که این استان را به‌عنوان مقصد سفرهای نوروزی خود انتخاب می‌کنند.

در این مجله نوروزی شما با نقاط گردشگری بکر مازندران، غذاهای محلی، سوغاتی‌های شمال، مکان‌های اقامتی و… آشنا خواهید شد.

در این مجموعه از مجله نوروزی فارس مازندران با یکی از غذاهای محلی مازندران و نحوه طبخ آن آشنا خواهیم شد. آش چهل گیاه یکی از آش‌های سنتی مردم مازندران است که این آش را به نام‌های دیگری همچون آش هفت‌ترشی و آش گزنه نیز می‌شناسند.

گیاه گزنه دارای خواص زیادی برای درمان چربی و فشار خون است و در درمان اینگونه بیماری‌ها می‌تواند نقش مهمی ایفا کند.

 

 

انتهای پیام/۳۱۴۱/ح/ن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *